RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 29 » У фільмах про Трансформерів залишаться люди
00:31
У фільмах про Трансформерів залишаться люди
У центрі сюжетів майбутніх фільмів про Трансформерів, як і раніше будуть взаємини інопланетної раси роботів і людей. Про це розповів в інтерв'ю виданню IGN, Аківа Голдсман, керівник групи сценаристів, що займаються розвитком популярної франшизи.

"Чи думав я, що Трансформери можуть обійтися без людей? Звичайно, можуть. Чи можуть люди обійтися без них. Безумовно. У фільмах про Трансформерів? Безсумнівно. Але по суті, взаємодія між цими двома расами представляється нам дуже цікавою. Вважаю, що такий розвиток подій ніхто з вас не захоче пропустити. Хоча це зовсім не означає, що можуть бути й якісь інші сюжетні лінії ", - сказав він.



Нагадаємо, що зйомки п'ятої серії проекту повинні стартувати влітку 2016 з прицілом на прем'єру в середині 2017 року. Точна дата релізу фільму "Трансформери 5" на момент написання даної замітки не уточнювалася. У режисерському кріслі знов опиниться творець перших чотирьох частин Майкл Бей.

Також стало відомо про те, що глядачам належить побачити ще не менше чотирьох повнометражних фільмів про Трансформерів. Про це повідомив на одній з прес-конференцій президент студії Hasbro Studios Стівен Девіс. В цілому подальша доля франшизи розпланована на 10 років вперед.
Переглядів: 512 | Додав: Elnino | Теги: Трансформери 5, Аківа Голдсман, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |