RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 2 » У другому сезоні серіалу «Дуже дивні справи» з'явиться нова дівчинка
10:41
У другому сезоні серіалу «Дуже дивні справи» з'явиться нова дівчинка
Як тільки потоковий сервіс Netflix оголосив про продовження містичної драми "Дуже дивні справи", творці і шоураннери серіалу Метт і Росс Даффери приступили до кастингу нових акторів, і схоже, що у головних героїв шоу з'явиться нова подруга.

Як повідомляє видання TV Line, брати Даффер представлять трьох нових головних героїв. Однією з них буде дівчинка від 12-ти до 14-ти років на ім'я Макс, "уперта і впевнена в собі". Її зовнішній вигляд, поведінка та інтереси більш типові для хлопчика, ніж для дівчинки. І вона вважає за краще ганяти на скейтборді, а не на велосипеді.



Другим персонажем стане брат Макс Біллі, який водить Camaro і описується як "дуже м'язистий і неймовірно самовпевнений".

Про третього персонажа відомо тільки ім'я - Роман, і що йому або їй близько тридцяти років. У ранньому дитинстві персонаж пережив велику втрату і з тих пір мріє помститися.

Даффери підтвердили, що велика частина героїв з першого сезону повернеться в продовженні, але доля Оді (Міллі Боббі Браун) все ще "висить в повітрі".

Дія у другому сезоні буде розгортатися восени 1984 года, тобто, майже через рік після подій першого сезону. Продовження історії буде складатися з дев'яти епізодів і дебютує в 2017 році.

Головні ролі в серіалі виконали Вайнона Райдер, Девід Харбор, Чарлі Хітон, Калеб МакЛафлін, Гатен Матараззо, Фінн Вульфхард і Наталія Дайер.
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, Netflix, новини, Дуже дивні справи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |