RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 28 » У бокс-офісі США все прогнозовано
17:21
У бокс-офісі США все прогнозовано
Різдвяні свята - одна з найприбутковіших для прокатників пора. Результати північноамериканського бокс-офісу за минулі вихідні - яскраве тому підтвердження. Так, що топ-12 картинам вдалося зібрати понад $ 286 млн. Таким чином, минулий вікенд став другим за прибутковістю в історії американського бокс-офісу.

Найбільш вагому лепту в сей результат вніс, звичайно, сьомий епізод космічної саги «Зоряні війни» - «Пробудження сили» змусило шанувальників далекої-далекої галактики розщедритися ще на $ 153,5 млн. Всього ж у блокбастера на даний момент є в активі $ 544,6 млн.

Завдяки своїй прудкості фільм Джей Джея Абрамса продовжує підкорювати рекордні позначки. Тепер «Пробудження сили» стало першою кінострічкою, яка зуміла за 12 днів у світовому прокаті зібрати понад $ 1 млрд, і це з урахуванням того, що в Китаї прем'єра картини ще не відбулася. Також сьомий епізод може похвалитися кращим в історії кінематографа результатом другого тижня (до цього рекорд належав «Світу Юрського періоду»).



На другому місці топа-5 опинилася комедія «Хто в домі тато» з сумою $ 38,8. Фільм Шона Андерса спочатку заслужив не самі утішні відгуки рецензентів, але в підсумку, за результатами вікенду, зумів перевершити всі покладені на нього очікування.



Третю позицію посів ще один дебютант прокату - біографічна драма «Джой». Втретє режисер Девід О. Расселл зібрав своїх улюбленців - Дженніфер Лоуренс, Бредлі Купера і Роберта Де Ніро - на одному знімальному майданчику. Цього року вони зустрілися заради історії підприємниці Джой Мангано, яка прославилася винаходом чудо-швабри. За те, щоб побачити, як топові актори що є сили борються за мрії своїх героїв, глядачі віддали $ 17,5 млн.



«Джой» є одним з основних претендентів на головні кінематографічні нагороди, і в скарбничці у драми вже є дві номінації на «Золотий глобус», одна з яких - для Дженніфер Лоуренс, яка зіграла Мангано. І не дивно, адже практично всі критики відзначили, що гра Лоуренс в її третьому фільмі під керівництвом Расселла просто чудова, та й компанія на майданчику зібралася їй під стать. До того ж постановник завжди майстерно додає нотки абсурду у свої фільми, і «Джой» в цьому сенсі не виняток.

На четверте місце фінансового рейтингу опустилася комедія «Сестри» з Тіною Фей і Емі Полер в головних ролях. Дивно, але за тиждень фільм Джейсона Мура втратив всього 0,3% своєї аудиторії. За минулі вихідні картина поповнила скарбничку на $ 13,9 млн., а її загальна каса зараз дорівнює $ 37,1 млн. Фей і Полер давно дружать і не в перший раз зустрічаються на зйомках. Їхній дует - справжня окраса комедії про сестер, які вирішили влаштувати прощальну вечірку у своєму старому будинку.



І нарешті, замикає топ-5 мультфільм «Елвін та бурундуки: Бурундомандри» з результатом $ 12,7 млн. І якщо «Сестри» припали до душі жіночій половині аудиторії, то Елвін і компанія привернули увагу дітей та їх батьків. Незважаючи на те, що в четвертому фільмі вже не залишилося чарівності, властивого першим частинам франшизи, а жарти не відрізняються колишньою дотепністю, остання стрічка про бурундуків може похвалитися сумою $ 39,4 млн.

Переглядів: 706 | Додав: Elnino | Теги: Сестри, Джой, бокс-офіс, Хто в домі тато, касові збори, Епізод 7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |