RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 15 » У Білла Пекстона в «Тренувальному дні» з'явився напарник
11:40
У Білла Пекстона в «Тренувальному дні» з'явився напарник
Молодий актор з Чикаго Джастін Корнвелл ( "Поліція Чикаго") отримав головну роль в пілоті драми каналу CBS "Тренувальний день". Його партнером у проекті буде затверджений раніше Білл Пекстон. Про це повідомляє видання Deadline.

Пілот режисера Денні Кеннона за сценарієм Уілла Білла є сучасним переосмисленням повнометражного фільму "Тренувальний день", знятого Антуаном Фукуа в 2001 році. Сюжет потенційного серіалу розгортається через 15 років після подій фільму. У центрі уваги опиняється молодий, повний ентузіазму офіцер поліції Кайл Крейг (Корнвелл). Він отримує призначення в елітний підрозділ поліції Лос-Анджелеса, де його партнером стає досвідчений і не обтяжений моральними принципами детектив Френк Рурк (Пекстон).



Кайл - один з хороших хлопців - поліцейський, який не боїться поглянути небезпеці в обличчя і хоче помститися за вбивство свого батька, теж копа. Працюючи під прикриттям, Кайл потрапляє в відділ спеціальних розслідувань, де, як передбачається, він повинен вивести на чисту воду Рурка.

В основному акторському складі пілота числяться Дрю Ван Екер, Катріна Ло, Лекс Скотт Девіс і Джулі Бенц. Шоураннер Беррі Шиндел, Фукуа і Білл, а також Джеррі Брукхаймер і Джонатан Літман, що розділять функції виконавчих продюсерів.

Корнвелл, який почав свою кар'єру в театрі Chicago Shakespeare Theater, також знімається в серіалі "Імперія", і зіграв невелику роль у драмі Спайка Лі "Чірак".
Переглядів: 775 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джастін Корнвелл, новини, CBS, Тренувальний день | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |