RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 5 » У 3 сезоні «Фарго» дія повернеться в наші дні
20:33
У 3 сезоні «Фарго» дія повернеться в наші дні
У третьому сезоні популярної антології каналу FX "Фарго" події знову переміститься в двадцять перше століття і розгортатимуться через кілька років після подій, що відбулися в першому сезоні. Про це повідомляє видання Entertainment Weekly з посиланням на творця і шоураннера драми Ноя Хоулі, який на питання про часові рамки майбутнього сезону сказав наступне: "Це будуть наші дні, пару років після того, що відбулося в першому сезоні".

Відповідаючи на запитання, чи означає це, що деякі герої з першого сезону, дія в якому розгорталася в 2006 році, а можливо і більш старі версії персонажів з другого сезону (1979 рік), можуть повернутися в третьому сезоні, Хоулі відповів: "Потенційно так ".



Нагадаємо, що в перших двох сезонах "Фарго" акторський склад був абсолютно різний, хоча один ключовий персонаж, Лу Солверсон, був присутній в обох сезонах. У першому його роль виконав Кіт Керрадайн, а в другому - Патрік Вілсон. Дочка Солверсона, Моллі (Еллісон Толман), була головною героїнею першій історії, а її "дитяча" версія з'являлася в другій історії епізодично. Таким чином, можна припустити, що пара може перекочувати і в третій сезон шоу. Однак Хоулі раніше не виявляв великого ентузіазму з приводу повторної участі Моллі Солверсон надалі, пояснюючи, що героїні було виділено достатньо екранного часу в першому сезоні.

Про те, чи є у другому сезоні якісь натяки на історію третього сезону, Хоулі відповів наступне: "Будуть свого роду зв'язки, схожі на ті, що з'єднували перший сезон з повнометражним фільмом, і другий сезон з першим. Але я думаю, найцікавіше в тому, щоб самим ці зв'язки вирахувати, тому я б не хотів нікого позбавляти цього задоволення. Безумовно є речі, які можуть бути ланками одного ланцюга в нашій історії ".
"Фарго" був продовжений на третій сезон наприкінці листопада 2015 року. Фінал другого сезону відбудеться 14 грудня 2015 року.
Переглядів: 600 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Ной Хоулі, новини, Фарго | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |