RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 25 » Творець «Нестерпних босів» зніме «Рятувальників Малібу»
10:16
Творець «Нестерпних босів» зніме «Рятувальників Малібу»
Повнометражна версія популярного в минулому серіалу "Рятувальники Малібу" обзавелася постановником. Як повідомляє видання Variety, режисером проекту призначено Сета Гордона, який зняв такі комедії, як "Нестерпні боси" і "Піймай шахрайку, якщо зможеш".

Картина буде заснована на сценарії, який підготують Марк Свіфт і Даміан Шеннон, які працювали раніше над випущеним в 2009 році фільмом жахів "П'ятниця 13". Виконавцем головної ролі, як і раніше числиться Дуейн Джонсон, хоча надзвичайна щільність його знімального графіка може виявитися перешкодою для участі в картині. Фінансує повнометражних "Рятувальників Малібу" кіностудія Paramount Pictures.

Нагадаємо, що оригінальний телевізійний серіал "Рятувальники Малібу" демонструвався з 1989 по 1999 рік. Надалі було випущено його продовження, дія якого відбувалася вже на Гаваях. Цей телепроект удостоївся згадки в Книзі рекордів Гіннеса, як шоу що найбільше переглядається з сумарною аудиторією, що перевищує один мільярд глядачів.



В "Рятувальниках Малібу" в різний час знімалися Девід Хесселхофф, Джеремі Джексон, Памела Андерсон, Грегорі Алан Вільямс, Олександра Пол, Девід Чокачі, Ясмін Бліт, Девід Червет, Біллі Уорлок, Еріка Еленьяк та інші актори.
Переглядів: 704 | Додав: Elnino | Теги: Сет Гордон, Рятувальники Малібу, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |