RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 26 » Творці хоррора «Коло» знімуть цифровий серіал «Dark / Web»
22:20
Творці хоррора «Коло» знімуть цифровий серіал «Dark / Web»
Студія Felt Films оголосила про початок роботи над цифровим серіалом "Dark / Web", яким займаються творці гучного хоррора 2015 року "Коло" Майкл Нарделлі і Маріо Місіоне. Про це повідомляє видання Deadline.

Науково-фантастичний серіал-антологія розповідає про групу молодих людей, які живуть в недалекому майбутньому, в якому всі технічно пов'язані один з одним і знаходяться онлайн. Коли троє з групи починають отримувати моторошні електронні листи від когось, хто прикидається їх подругою дитинства по імені Моллі, вони розуміють, що вона стала жертвою хакерів, і з'ясовують, що Моллі вже багато місяців не виходить на зв'язок.



У кожному епізоді, що поєднує формат антології із загальною сюжетною лінією про листи, які нібито написана Моллі, буде розказана окрема історія з підказками, які можуть вказати на її місце знаходження.

Кожен епізод "Dark / Web" буде складатися з порції серіалізованої історії та самостійного науково-фантастичного або хоррор елемента на технологічну тематику і буде написаний і знятий різними сценаристами і режисерами.

Головні ролі виконують Ніколас Брендон ( "Баффі - винищувачка вампірів"), Брайан Елердінг, Лана МакКіссак, Сібо Мламба, Майкл Нарделлі, Рене Хегер, Ноемі Гонзалес і Шива Феллон.
Переглядів: 655 | Додав: Elnino | Теги: Майкл Нарделлі, серіал, Маріо Місіоне, Ніколас Брендон, новини, Dark / Web | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |