RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 23 » Творці «Гри престолів» назвали шостий сезон найкращим
15:58
Творці «Гри престолів» назвали шостий сезон найкращим
Майбутній шостий сезон "Гри престолів" буде не тільки самим загадковим, але і найкращим за історію серіалу. Таку заяву зробили шоураннери фентезійної драми HBO Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс. Зазвичай сценаристи і виконавчі продюсери серіалу досить обережні в своїх твердженнях, які можуть розбурхати і без цього загострені почуття відданих шанувальників шоу напередодні чергового сезону. Видання Entertainment Weekly задало питання творцям серіалу, які недавно переглянули передфінальний монтаж всіх десяти епізодів шостого сезону, про те, що буде найбільш захоплюючим в сезоні.

"Весь сезон цілком, - відповів Беніофф. - Ми з Деном багато про це говорили. Ми не займаємося нав'язливою рекламою. Звичайно є один або два епізоди, з приводу яких ми нервуємо - раптом вони не виправдають покладені на них нами надії. У цьому сезоні немає жодного слабкого епізоду. у нас були сильні режисери, які знають, чого вони хочуть, і працювали в парі з чудовими операторами. Ще на стадії сценарію ми вважали, що, можливо, цей сезон буде найпотужнішим. Але епізоди вийшли навіть краще, ніж ми розраховували. ми завжди з обережністю ставилися до фрази "кращий сезон на поточний момент", але зараз ми як ніколи впевнені в цьому і зовсім об'єктивні. Тепер, коли ми подивилися всі десять епізодів поспіль, я вважаю, що це найкраще, що ми зробили за історію серіалу. І я пишаюся цим сезоном більше за інших, тому що він був найважчим ".



Прем'єра шостого сезону "Гри престолів" відбудеться 24 квітня 2016 року.
Переглядів: 688 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Девід Беніофф, 6 сезон, Гра престолів, новини, Д.Б. Вайсс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |