RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Творцеві «Форсажу 7» запропонована екранізація «Роботеха»
13:19
Творцеві «Форсажу 7» запропонована екранізація «Роботеха»
Після грандіозного успіху фільму "Форсаж 7" на постановника Джеймса Вана обрушився потік привабливих пропозицій. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, останньою з них стала посада режисера фантастичного фільму "Роботех", заснованого на однойменному анімаційному серіалі.

Нагадаємо, що "Роботех" - один і перших аніме-серіалів, які демонструвалися в Північній Америці, був випущений в 80-х роках минулого століття. За сюжетом, на Землю падає корабель прибульців, і на основі його передових технологій земляни створюють гігантських керованих роботів, покликаних відбити інопланетне вторгнення. Доля планети й людства залежить від двох молодих пілотів. Терміни робіт над проектом поки не уточнюються.



Варто відзначити, що, крім цієї пропозиції, Джеймс Ван отримав цілий ряд інших, не менш привабливих. Так, студія Universal розраховує на те, що саме він зніме восьму частину "Форсажу", а студія Warmer Bros. готова довірити режисерові постановку фільму "Аквамен". Сам Джеймс Ван поки утримується від коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, що на момент написання даної замітки світові касові збори фільму "Форсаж 7" перевищили 1,3 мільярда доларів, що дозволило картині увійти до п'ятірки найкасовіших кінопроектів в історії.
Переглядів: 459 | Додав: Elnino | Теги: Джеймс Ван, новини, фільм, Форсаж 7, Роботех | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |