RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 16 » Трилер «Аудитор» очолив американський прокат
23:27
Трилер «Аудитор» очолив американський прокат
Трилер за участю Бена Аффлека під назвою "Аудитор" успішно стартував в домашньому прокаті. У свої прем'єрні вихідні він заробив 24,7 мільйона доларів. Для проекту з виробничим бюджетом всього в 44 мільйони доларів це вельми впевнений старт, який не залишив сумнівів в успішності прокату.



На другому місці опинилася комедія "Кевін Харт: Що далі?", Заснована на шоу популярного американського коміка Кевіна Харта. Її збори склали 11,9 мільйона доларів. Вартість оцінюється всього в дев'ять мільйонів доларів.



Третій рядок рейтингу з результатом 11,9 мільйона доларів посів ще один трилер - "Дівчина у потягу". Світові збори фільму досягли 79 мільйонів доларів, проте для окупності йому необхідно заробити ще не менше 20 мільйонів доларів.



Четверте і п'яте місце поділили між собою стрічки "Дім дивних дітей Міс Сапсан" і "Глибоководний горизонт" заробивши 8,9 мільйона і 6,35 мільйона відповідно.

Також варто згадати і про невдалий старт фільму "Макс Стіл", який заробив у свій перший уїк-енд лише 2,1 мільйона доларів, що не дозволило йому увійти навіть до десятки лідерів у Північній Америці.

Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: Кевін Харт: Що далі?, Дівчина у потягу, касові збори, новини, аудитор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |