RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 1 » Триквел «Того, що біжить в лабіринті» здійснить часовий стрибок
23:16
Триквел «Того, що біжить в лабіринті» здійснить часовий стрибок
На конвенті Comic-Con стало відомо, що події другого фільму франшизи «Той, що біжить лабіринтом» продовжаться з того моменту, коли закінчився перший. Томас і вцілілі глейдери вибралися з лабіринту, і вертоліт забирає їх у безпечне місце. Сиквел почнеться зі сцени, в якій вони вистрибують з вертольота і йдуть назустріч новим небезпечним пригодам, цього разу - в розпеченій пустелі.

Враховуючи особливості літературного першоджерела, у режисера Уеса Болла і його команди була можливість зробити те ж саме з переходом від другого фільму до третього, однак, як повідомляє Collider, у фільммейкерів на триквел зовсім інші плани: «Події наступної частини розгортатимуться рік потому. Дещо станеться за рамками фільму, і це зробить його тільки цікавіше ». Болл зазначив, що в сюжет сиквела «Випробування вогнем» додано частину подій третьої книги. Іншими словами, кінцівка може сильно відрізнятися від паперової версії. Можливо, в ній навіть буде щось, що повністю виправдає тимчасовий стрибок в один рік.



При цьому режисер дуже пишається тим, що йому і його команді вже вдалося зробити: «Ми спеціально створили початок другої картини таким, щоб обидві частини виглядали разом, на одному диханні. Ніяких титрів, взагалі нічого: просто фільм йде, і все. Здорово було б уявити обидві картини як єдину велику сагу ».

За словами режисера, «Ліки від смерті» відрізнятимуться від двох попередніх частин: «Ми хочемо зробити цей фільм краще перших двох. Вас чекають інший жанр, нова рушійна сила сюжету, оновлена ​​колірна палітра і інше місце дії. Думаю, вийде здорово! ». Творці фільму поки ще не визначилися з місцем для зйомок, але Болл дуже зацікавлений в тому, щоб працювати у Ванкувері: «Нам потрібна інша обстановка. Триквел стане більш брутальним і придбає, якщо хочете, більш нуарний колорит ».



Реліз «Випробування вогнем» очікується 17 вересня 2015. Зйомки триквела планується почати в лютому, а на екранах він з'явиться в 2017 році.
Переглядів: 561 | Додав: Elnino | Теги: що біжить лабіринтом 3, той, що біжить лабіринтом 2, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |