RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Триквел «Месників» отримав режисерів
11:10
Триквел «Месників» отримав режисерів
Два тижні тому ми повідомляли інсайдерську інформацію про те, що Джо та Ентоні Руссо займуть режисерське крісло проекту «Месники: Війна нескінченності». Сьогодні студія Marvel офіційно підтвердила призначення братів постановниками Супергеройського блокбастера в двох частинах.

Дебютним проектом братів Руссо в кінематографічному всесвіті Marvel став сиквел «Першого месника», що заслужив схвальні відгуки критиків. З результатом $ 713 млн блокбастер став одним з найкасовіших фільмів минулого року. На даний момент Джо та Ентоні готуються до зйомок третьої картини про пригоди Капітана Америка.

До початку співпраці з Marvel брати Руссо працювали виконавчими продюсерами і режисерами низки популярних серіалів. У 2004 році вони завоювали премію «Еммі» за пілотний епізод комедії «Уповільнений розвиток» (Arrested Development). У цьому році Джо та Ентоні допомогли студії Marvel і каналу ABC успішно запустити телешоу «Агент Картер» (Agent Carter).



Marvel розраховує вести роботу над обома частинами «Війни нескінченності» одночасно. Очікується, що в центрі сюжету триквела «Месників» виявиться протистояння команди супергероїв і лиходія Таноса.



Перші два фільми про пригоди Месників зняв Джосс Уідон, який, за чутками, може отримати пост креативного консультанта проекту. Перша частина «Війни нескінченності» вийде на екрани 4 травня 2018, а прем'єра другої запланована на 3 травня 2019 року.
Переглядів: 613 | Додав: Elnino | Теги: Месники: Війна нескінченності, новини, Ентоні Руссо, Джо Руссо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |