RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 23 » Третій сезон «Ганнібала» стане останнім
11:07
Третій сезон «Ганнібала» стане останнім
Поточний третій сезон драми "Ганнібал" стане останнім. Канал NBC закрив серіал Брайана Фуллера після третього сезону, фінал якого відбудеться 3 вересня 2015 року. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.
Джерела видання висувають припущення про те, що рішення про закриття шоу було викликано внаслідок відсутності прав на персонажа Кларису Старлінг, яку Фуллер хотів представити в четвертому сезоні.

"NBC дозволив нам створити такий телевізійний серіал, на який би жоден з громадських каналів не наважився, і випускав його протягом трьох років, - зокрема сказав у своїй заяві Фуллер. - Джен Солк від NBC Entertainment і її команда були приголомшливими партнерами і підтримували нас на творчому рівні. "Ганнібал" завершить свою останню трапезу за столом NBC цього літа, але голодний канібал завжди може пообідати. Що стосується особисто мене, то я з нетерпінням чекаю моєї наступної спільної трапези з NBC ".



Драма, головні ролі в якій виконують Х'ю Денсі і Мадс Міккельсен, повернулася на канал з третім сезоном, який 4 червня 2015 подивилося 2,57 мільйона глядачів. Другий епізод через тиждень зібрав біля екранів ще менше телеглядачів - 1,66 мільйона.

Фуллер на момент написання замітки вже уклав договір про посаду шоураннера в майбутньому серіалі Starz "Американські боги" за романом Ніла Геймана.
Переглядів: 1177 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Ганнібал, 4 сезон, закрили, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |