RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 2 » Трейлер «Мисливців за привидами 3» став найбільш "непотрібною" рекламою фільму на YouTube
20:06
Трейлер «Мисливців за привидами 3» став найбільш "непотрібною" рекламою фільму на YouTube
Випущений 3 березня 2016 року трейлер фільму "Мисливці за привидами 3" заслужив найбільшу кількість "діслайків" серед роликів кінофільмів в історії YouTube. Більш того, як свідчить статистика самого відеосервісу, він увійшов в 20-ку найбільш "нелюбих" роликів взагалі.

На момент написання даної замітки у трейлера було понад 29 мільйонів переглядів і 620 тисяч негативних оцінок, поставлених користувачами. Кількість "лайків" виявилася в три рази менше - 216 тисяч.



Нагадаємо, що проект піддався критиці як фанатів оригінальної дилогії, так і інших потенційних глядачів задовго до прем'єри, в першу чергу, через помилковий, на їхню думку, кастинг. Невдоволення досягло таких масштабів, що режисер картини Пол Фейг був навіть змушений заступатися за виконавців головних ролей. А актриса Леслі Джонс навіть пообіцяла видалити свій аккаунт в Twitter через велику кількість невтішних коментарів на її адресу.

У фільмі також знімалися Кріс Хемсворт, Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт Маккіннон, Елізабет Перкінс, Ден Ейкройд, Енді Гарсіа, Енні Поттс і інші. У широкіий прокат "Мисливці за привидами 3" будуть випущені 15 червня 2016 року. У разі успіху, студія Sony Pictures має намір зняти кілька продовжень.
Переглядів: 621 | Додав: Elnino | Теги: кіно, провал, трейлер, новини, Мисливці за привидами 3, лайки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |