RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 4 » «Трансформерів» розпланували на найближчі 10 років
17:01
«Трансформерів» розпланували на найближчі 10 років
Шанувальникам франшизи "Трансформери" в найближчі роки належить побачити як мінімум чотири повнометражних фільми про боротьбу десептиконів і автоботів. У всякому разі, про це свідчить заява президента Hasbro Studios Стівена Девіса, зроблену ним на конференції MIPJunior в Каннах.

"Що ж, зовсім скоро ви зможете подивитися новий фільм про Трансформерів, який стане результатом співпраці Hasbro, Paramount Pictures, Майкла Бея і інших наших партнерів. Власне, як багато хто з вас вже знають, ми щойно завершили вельми цікавий експеримент. Ми вирішили розпланувати всі роботи в рамках цієї франшизи на найближчі 10 років і з цією метою влаштували свого роду мозковий штурм тривалістю в три місяці. У ньому взяли участь дев'ять найкращих сценаристів, з якими я коли-небудь працював, під керівництвом Аківи Голдсмана. Ось вони і визначили долю Трансформерів на роки вперед. Аналогічний підхід ми використовуємо і для телевізійних проектів, та інших платформ. Так що чекайте "Трансформерів 5", а потім 6,7 і 8 ", - сказав він.



Нагадаємо, що зйомки фільму "Трансформери 5" повинні стартувати влітку 2016 з прицілом на прем'єру в середині 2017 року. Точна дата на момент написання даної замітки не була відома.
Переглядів: 704 | Додав: Elnino | Теги: Стівен Девіс, Трансформери 5, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |