RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 27 » Трансформери розтрощили Темного лицаря
17:43
Трансформери розтрощили Темного лицаря
Фільм "Трансформери 4: Епоха винищення" увійшов до десятки найбільш касових кінопроектів в історії кінематографа. На момент написання даної замітки світові касові збори картини досягли 1,087 мільярда доларів. 

Це дозволило їй витіснити з десятої позиції фільм "Темний лицар: Відродження легенди", який свого часу фінішував з результатом 1,084 мільярда доларів. 

Дев'яте місце в рейтингу посідає черговий епізод "бондіани" - "007 Координати" Скайфолл "з результатом 1,108 мільярда доларів. Найімовірніше, наздогнати цього суперника у" Трансформерів 4 "не вийде. Нагадаємо, що на момент написання даної замітки фільм Майкла Бея був найкасовішим проектом 2014 року. Більшу частину його зборів забезпечив міжнародний прокат, зокрема, в Китаї фільм заробив більше 300 мільйонів доларів. 

У той же час у Північній Америці "Трансформери 4" заробили лише 245 000 000 доларів, що менше ніж попередні серії франшизи. 



Чи буде Майкл Бей знімати п'яту частину, поки невідомо. Режисер неодноразово заявляв раніше, що збирається передати кермо влади іншому постановнику, але потім все ж знову опинявся в режисерському кріслі.
Переглядів: 518 | Додав: Elnino | Теги: Трансформери 4, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |