RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 24 » Тому Крузу запропонована роль у музичній комедії
13:47
Тому Крузу запропонована роль у музичній комедії
Студія Walt Disney має намір віддати Тому Крузу головну роль у музичній комедії під назвою "Боб-мюзикл". Про це повідомляє видання The Wrap.

Сюжет будуватиметься навколо звичайної людини, яка після серйозної травми голови починає чути внутрішню музику сердець всіх зустрічних, що перетворює його власне життя на нескінченний мюзикл. Основним претендентом на посаду постановника фільму вважається творець мелодрами "Артист" Мішель Хазанавічус. Стверджується, що контракти поки не укладені.
Варто відзначити, що спроби зняти цей фільм робилися протягом останніх десяти років, в різні періоди часу з ним асоціювалися різні кінематографісти, однак проект так і не зрушився з мертвої точки.

Нагадаємо також, що Тому Крузу і раніше доводилося зніматися в музичних фільмах. Так, в 2012 році був випущений мюзикл "Рок на віки", в якому актор виконав одну з головних ролей. Терміни робіт над новою картиною поки не уточнюються.



У 2015 році глядачі зможуть побачити Тома Круза у фільмі "Місія нездійсненна 5: Плем'я ізгоїв". Також очікується, що актор може взяти участь у створенні другої частини військового бойовика "Кращий стрілець 2".
Переглядів: 523 | Додав: Elnino | Теги: Боб-мюзикл, Том Круз, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |