RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 16 » Тома Хіддлстона помітили з продюсерами "бондіани"
15:02
Тома Хіддлстона помітили з продюсерами "бондіани"
Чутки про можливу участь Тома Хіддлстон в наступних епізодах "бондіани" знайшли несподіване підтвердження. Як повідомляє британське видання The Guardian, актор був помічений в Лондоні в компанії режисера Сема Мендеса і продюсера серії Барбари Брокколі.

Відразу після цього одна з найбільших британських букмекерських контор Coral припинила приймати ставки на майбутнього виконавця ролі агента 007. "Диму без вогню не буває, і після вибухового зростання кількості ставок на Тома Хіддлстона за останні 24 години, ми прийняли рішення припинити їх прийом. Раніше в цього році вже був сплеск з приводу Ідріса Ельби і Даміана Льюїса, але це не йшло ні в яке порівняння з сьогоднішньою ситуацією ", - прокоментував представник компанії. Сам Том Хіддлстон раніше стверджував, що ніхто поки не робив йому пропозицій зіграти агента 007. "Ця позиція поки зайнята, наскільки я знаю", - говорив він в одному з інтерв'ю.



Відзначимо, що продюсерська команда "бондіани" на момент написання даної замітки не робила заяв з приводу продовження співпраці з нинішнім виконавцем ролі Джеймса Бонда Деніелом Крейгомом. Останній фільм з його участю під назвою "007 Спектр" заробив в світовому прокаті 880 млн доларів.
Переглядів: 618 | Додав: Elnino | Теги: 007, кіно, Сем Мендес, новини, Бондіана, Том Хіддлстон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |