RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 25 » Том Круз зіграє в новій версії «Мумії»
13:24
Том Круз зіграє в новій версії «Мумії»
Том Круз ("Місія неможлива: Нація ізгоїв") зіграє головну роль у новій версії фільму "Мумія", яку для студії Universal збирається знімати режисер Алекс Куртцман. Як повідомляє видання Variety, Круз став першим офіційно затвердженим учасником акторської трупи. Якого саме персонажа йому належить зіграти, поки не уточнюється.

Очікується, що "Мумія" стане першим проектом під взаємозалежним "кіновсесвітом класичних монстрів", яку збирається створити кіностудія. Картина буде заснована на сценарії, підготовленому Джоном Спейтсом. Прем'єра намічена на 24 березня 2017 року.



Відзначимо, що за непідтвердженими поки офіційно даними, студія Universal не виключає, що головним антагоністом фільму стане монстр жіночої статі. Раніше стверджувалося, що прослуховування претенденток на цю роль йде повним ходом, і від успіху кастингу буде залежати, яку саме концепцію зволіють творці картини.

Нагадаємо, що оригінальний фільм був випущений в 1932 році. Головну роль у ньому зіграв знаменитий Борис Карлофф. У 1999 році був випущений ремейк, в якому роль давньоєгипетського чудовиська дісталася акторові Арнольду Вослоу. За першою серією, яка була добре зустрінута глядачами, пішли два трохи менш успішних продовження.
Переглядів: 505 | Додав: Elnino | Теги: Universal, новини кіно, Том Круз, Дата, Мумія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |