RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 17 » Том Круз погодив свій гонорар за «Місію нездійсненну 6»
19:45
Том Круз погодив свій гонорар за «Місію нездійсненну 6»
Том Круз і кіностудія Paramount Pictures врегулювали всі спірні питання з приводу винагороди актора за участь в бойовику "Місія нездійсненна 6". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Суть претензій Круза, а також відповідальних за зйомки картини студій Bad Robot і Skydance, не уточнювалися, так само як і не розголошуються деталі фінальної угоди між партнерами.



Стверджується, що проект знову повернувся на рейки виробництва, і заявлений раніше знімальний графік не буде порушений. Нагадаємо, що творці фільму планували приступити до зйомок у першій половині 2017 року.

Дата виходу "Місії нездійсненної 6" в прокат на момент написання даної замітки не уточнювалася. Найімовірніше, відбудеться це вже в 2018 році. У режисерському кріслі виявиться Крістофер МакКуоррі, з яким Том Круз співпрацював і раніше.

П'ята серія популярної франшизи, якій в 2016 році виповнилося 20 років, заробила в світовому прокаті близько 700 мільйонів доларів при вартості в 150 мільйонів доларів. За межами Північної Америки найкраще фільм зустріли китайські глядачі: на цьому ринку картина заробила 136 мільйонів доларів. 
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: Місія нездійсненна 6, кіно, Paramount Pictures, новини, Том Круз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |