RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Том Круз і Даг Лайман не поділили холодильник
21:49
Том Круз і Даг Лайман не поділили холодильник
На зйомках біографічної драми "Мена", в якій буде розказана історія Барі Сили, соратника знаменитого наркобарона Пабло Ескобара, який став інформатором американських спецслужб, стався побутовий конфлікт. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, виконавець головної ролі Том Круз ("Місія нездійсненна: Нація ізгоїв") і режисер Даг Лайман не поділили холодильник.

Стверджується, що актор і постановник проживали під час зйомок в одному будинку, займаючи кожен по поверху, але кухня у них була спільною. Що саме стало причиною конфлікту, не уточнюється, лише підкреслюється, що "продуктовий кошик" Круза складався з більш "здорових" інгредієнтів.



Нагадаємо, що неприємності переслідували знімальну групу "Мени" з самого початку роботи. Так, над джунглями Колумбії зазнав катастрофи легкомоторний літак, на борту якого знаходився один з операторів, що відповідав за аерофотозйомку. Пізніше дочка Сили подала до суду на творців картини і кіностудію Universal, звинувативши останніх у використанні матеріалів, що стосуються її батька, без дозволу фонду, який вона контролює.

Ключові ролі, крім Круза, зіграли Домналл Глісон, Джейма Мейс, Джессі Племонс, Сара Райт, Лола Керк, Калеб Лендрі Джонс, Ейпріл Біллінгслі, Коннор Тріннір, Беніто Мартінес та інші актори.
Переглядів: 736 | Додав: Elnino | Теги: мена, даг лайман, фільм, новини кіно, холодильник, Том Круз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |