RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 19 » Том Хенкс зіграє в новому фільмі Клінта Іствуда
12:59
Том Хенкс зіграє в новому фільмі Клінта Іствуда
Як повідомляє The Hollywood Reporter, Том Хенкс веде переговори про отримання ролі капітана Чеслі Салленбергера в новому фільмі Клінта Іствуда. В основу байопіку буде покладена історія життя Саллі (так прозвала героя американська преса), описана в його мемуарах Highest Duty: My Search for What Really Matters.

Сценарій біографічної драми напише Тодд Комарнікі («Ідеальний незнайомець»), а продюсерські функції візьмуть на себе сам Іствуд, Тім Мур, Еллін Стюарт і Френк Маршалл.

Історія Салленбергера потрапила в новинну стрічку в січні 2009 року. Після зльоту з аеропорту Ла Гуардія, Нью-Йорк, літак, пілотом якого був Чеслі, зіткнувся зі зграєю канадських гусей, що призвело до поломки і подальше зупинення обох двигунів. Досвідчений пілот Салленбергер відразу зорієнтувався в ситуації і, усвідомивши, що літак не зможе повернутися в аеропорт, прийняв рішення сісти на річку Гудзон. Посадка завершилася успішно, і всі 155 пасажирів залишилися живі.



У наступному році глядачі знову побачать Хенкса в образі Роберта Ленгдона - в картині «Інферно», екранізації однойменного роману Дена Брауна, зйомки якої йдуть повним ходом. Крім байопіку Салленбергера в планах актора також значиться робота над науково-фантастичним трилером Джеймса Понсольдта The Circle.
Переглядів: 606 | Додав: Elnino | Теги: Клінт Іствуд, новини, Чеслі Салленбергер, Том Хенкс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |