RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 29 » Том Харді зіграє в новому фільмі Крістофера Нолана?
16:19
Том Харді зіграє в новому фільмі Крістофера Нолана?
У новому фільмі Крістофера Нолана, який буде присвячений знаменитій Дюнкеркській операції в роки Другої світової війни, головні ролі можуть виконати Том Харді ("Шалений Макс: Дорога гніву") , Кеннет Брана і Марк Райленс. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, переговори з акторами вже ведуться.

Яких саме персонажів належить їм зіграти, поки не уточнюється. "Ми дуже раді продовжити нашу співпрацю з Крістофером Ноланом, сингулярним режисером, творцем визнаних критиками і комерційно успішних фільмів, - йдеться в заяві одного з керівників студії Warner Bros. Грега Сілвермана, -" Дюнкерк "- це захоплююча сторінка історії, і ми раді, що Кріс, Емма і їх актори готові перенести її на екрани ".



Нагадаємо, що мова йде про глобальну операцію союзних військ з евакуації залишків французької, бельгійської армій, а також британського експедиційного корпусу після прориву оборонної лінії Мажино в 1940 році. У результаті скоординованих дій не тільки військових, а й цивільного населення Великобританії і Франції вдалося благополучно переправити на територію Англії більше 330 тисяч військовослужбовців. Німецькі ВПС доклали великих зусиль, щоб зірвати Дюнкерську операцію, проте їм не вдалося це зробити, завдяки активному спротиву союзників.

Фільм вийде в прокат влітку 2017 року.
Переглядів: 490 | Додав: Elnino | Теги: Кеннет Брана, Том Харді, фільм, Крістофер Нолан, Дюнкерк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |