RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Том Харді зіграє Аль Капоне
11:58
Том Харді зіграє Аль Капоне
Том Харді, якому вже доводилося грати відомих в минулому гангстерів, виконає роль, можливо, самого знаменитого з них - Аль Капоне. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, британський актор погодився знятися в картині під назвою "Fonzo" режисера Джошуа Транки.

У фільмі глядач побачить 47-річного Аль Капоне, який провів в ув'язненні близько 10 років і страждає від деменції, викликаної сифілісом. Виконане насильством кримінальне минуле наздоганяє гангстера. Терміни робіт над проектом поки не уточнюються, проект буде представлений потенційним покупцям на Американському кіноринку на початку листопада 2016 року.



Нагадаємо, що в активі режисера Джошуа Транки фільм "Фантастична четвірка", заснований на популярній серії коміксів. Проект провалився в прокаті, заробивши всього 160 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 120 мільйонів.

Що стосується Тома Харді, то в 2017 році він з'явиться на екранах в історичній військовій драмі під назвою "Дюнкерк", в якій мова піде про рятувальну операцію в роки Другої світової війни, в результаті якої з території Франції було евакуйовано більше 300 тисяч військовослужбовців антигітлерівської коаліції .
Переглядів: 766 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Аль Капоне, Fonzo, Том Харді, новини, Джошуа Транки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |