RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 7 » «Том і Джеррі» повертаються на великий екран
13:25
«Том і Джеррі» повертаються на великий екран
Порталу The Tracking Board стало відомо, що студія Warner Bros. приступає до роботи над новою повнометражною картиною про пригоди Тома і Джері. Продюсерські функції проекту покладені на Кейт Адамс і Джессі Ермана.

Студія придбала права на серію в 2006 році, а перший повнометражний ігровий фільм вона планувала випустити ще в 2009-му на хвилі успіху «Елвіна і бурундуків». Режисерське крісло було віддано Дену Ліну, а сценарій написав Ерік Гревнінг. Але тоді проект був закритий. Новий же фільм студія WB планує зробити все-таки анімаційним.

Персонажі мультсеріалу були створені Вільямом Ханною і Джозефом Барбером і вперше представлені глядачам в 1940 році. Сім епізодів цього популярного проекту удостоїлися премій «Оскар».



Перший повнометражний мультфільм про кота Тома і мишеня Джері вийшов на великі екрани в 1992 році і носив назву «Том і Джеррі: Мотор!». Режисером виступив Філ Роман, а сценаристом - Денніс Маркс. Картина отримала в основному негативні відгуки серед критиків і глядачів здебільшого через те, що була знята як комедійний мюзикл. У 2014 році Warner Bros. випустила на відео останній на сьогоднішній день анімаційний фільм за участю улюблених героїв - «Том і Джеррі: Втрачений дракон».
Переглядів: 538 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros, новини, фільм, Том і Джеррі, Кейт Адамс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |