RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Том Фелтон зіграє у військовій драмі з Кейт Марою
09:26
Том Фелтон зіграє у військовій драмі з Кейт Марою
Зірка "поттеріани" Том Фелтон приєднався до акторського складу військової драми під назвою "Меган Ліві". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Картина буде базуватися на реальній історії американського військовослужбовця Меган Ліві і її пса Рекса, які проходили службу в Іраку з 2004 по 2006 рік. Отримавши важке поранення, Ліві була відправлена ​​на батьківщину і нагороджена однією з вищих військових нагород. Повернувшись додому, вона протягом кількох років домагалася дозволу стати опікуном Рекса, який продовжував свою службу в гарячих точках.



Головну роль погодилася зіграти Кейт Мара, а Фелтону дісталася роль ветерана війни і досвідченого дресирувальника службових собак. Зйомки картини пройдуть в Іспанії, Південній Кароліні і Нью-Йорку. Прокатний графік фільму на момент написання даної замітки не уточнювався.
Нагадаємо, що після виходу останньої серії "поттеріани" Том Фелтон продовжив активно зніматися в кіно. У 2014 році глядачі могли бачити Тома Фелтона в картині "Проти сонця", він також брав участь у телевізійному серіалі "Вбивство першого ступеня". У початку 2016 роки він з'явиться на великих екранах у фільмі "Воскресіння Христа", заснованому на популярному біблійному сюжеті.
Переглядів: 840 | Додав: Elnino | Теги: Кейт Мара, новини кіно, Меган Ліві, фільм, Том Фелтон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |