RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 16 » Тобі Джонс зіграє лиходія в четвертому сезоні «Шерлока»
23:50
Тобі Джонс зіграє лиходія в четвертому сезоні «Шерлока»
Тобі Джонс ( "Перший месник", "Сосни") приєднається до акторського складу популярного британського серіалу "Шерлок", виробництвом якого для BBC One займається студія Hartswood Films. "Я заінтригований персонажем, якого зіграю в" Шерлоці "...", - сказав Джонс. Його слова цитує видання ComingSoon.

Джонс отримав ключову роль в другому епізоді четвертого сезону, зйомки якого почалися сьогодні, 16 травня 2016 року. Постановником цього епізоду буде Нік Харан, що претендував на премію "Еммі" в категорії "кращий режисер міні-серіалу" за третій епізод третього сезону "Шерлока" "Його остання обітниця".



Один з творців серіалу, його сценарист і виконавчий продюсер Стівен Моффат прокоментував новину таким чином: "З захопленням вітаю Тобі на борту. Він оживить одного з найбільш чудових лиходіїв, створених Дойлом".

Марк Гатісс, що розділяє з Моффатом його обов'язки, в свою чергу сказав: "Ми щасливі прийняти в сім'ю" Шерлока "одного з наших кращих акторів. Я знаю, що Тобі зіграє цю роль з великим задоволенням!"

У четвертому сезоні, як обіцяють творці, буде все - сміх, сльози, сюрпризи і екстраординарні випадки. Шерлок Холмс повернеться в рідні землі, в той час як доктор Ватсон і його дружина Мері готуються вперше стати батьками.
Переглядів: 881 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Шерлок, 4 сезон, новини, Лиходій, Тобі Джонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |