RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 19 » TNT замовив виробництво серіалу про молодого Вільяма Шекспіра
19:51
TNT замовив виробництво серіалу про молодого Вільяма Шекспіра
TNT замовив виробництво нової десятисерійної драми "Will", яка розповість божевільну історію про молодого Вільяма Шекспіра. Головну роль виконує молодий актор Лорі Девідсон, а крім нього в серіалі зайняті Олівія ДеДжонг ( "Візит"), Колм Міні ( "Пекло на колесах"), Маттіас Інвуд ( "Хроніки Шаннари"), Джемі Кемпбелл Бауер ( "Знаряддя смерті: Місто кісток ") і Юен Бремнер (" Крізь сніг "). Про це повідомляє видання ComingSoon.

Сценарій до пілотного епізоду, знятого Шекхаром Капуром ( "Єлизавета"), написав Крейг Пірс ( "Ромео + Джульєтта"). Обидва розділять функції виконавчих продюсерів з Елісон Оуен, Деброю Хейуорд, Вінсом Джерардісом, Ховардом Браунштейном. TNT планує запустити серіал в 2017 році в США, а компанія Turner International займеться світовою дистрибуцією.



В "Will" молодий Шекспір ​​приїжджає в Лондон 16-го століття. Серіал TNT є сучасною версією життя Шекспіра і супроводжується відповідним саундтреком.

"" Will "володіє енергією і стилем, яких немає сьогодні в інших телевізійних серіалах, - прокоментувала новину віце-президент TNT Сара Обрі. - Шекспір ​​в 16-му столітті був справжньою рок-зіркою, і" Will "за допомогою сучасних прийомів ідеально передає відчуття, що це значило для молодого письменника і його фанатів. Ми щасливі можливості попрацювати з такою значною командою виконавчих продюсерів та акторів, щоб разом розповісти нову і сміливу історію Шекспіра ".
Переглядів: 820 | Додав: Elnino | Теги: серіал, TNT, will, новини, Шекспір, Лорі Девідсон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |