RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 22 » TNT замовив пілот до телеверсії фільму «Крізь сніг»
13:17
TNT замовив пілот до телеверсії фільму «Крізь сніг»
Телевізійна версія фантастичного фільму "Крізь сніг", про розробку якої студією Марті Адельштейном Tomorrow Studios було оголошено рік тому, знайшла "будинок". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, канал TNT замовив виробництво пілота футуристичного трилера, сценарій до якого напише Джош Фрідман "Термінатор: Хроніки Сари Коннор".

Потенційний серіал буде заснований на фільмі корейського режисера Пон Чжун Хо 2013 року, головні ролі в якому виконали Кріс Еванс і Тільда ​​Свінтон. Дія в картині відбувається через сімнадцять років після того, як Земля перетворилася в крижану пустку, а вцілілі люди живуть в гігантському поїзді, що не припиняє свій рух. У поїзді процвітають класова боротьба, соціальна несправедливість і різноманітні політичні течії.



Пон Чжун Хо і співпродюсер оригінального фільму Духо Чоі розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Марті Адельштейном і Бекі Клементс.

Повнометражний фільм, в свою чергу заснований на французькій графічній новелі "Le Transperceneige", зібрав у світовому прокаті 86,8 мільйона доларів. Картина отримала високу критику і як наслідок безліч номінацій і нагород престижних міжнародних премій.
Переглядів: 958 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Snowpiercer, TNT, новини, Крізь сніг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |