RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 16 » TNT закрив серіал «Легенди»
18:12
TNT закрив серіал «Легенди»
Канал TNT продовжив на наступні сезони два серіали - "Особливо тяжкі злочини" і "Бібліотекарі" - і попрощався з трьома іншими шоу - "Легенди", "Агент Ікс" і "Суспільна мораль". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Майбутній п'ятий сезон "Особливо тяжких злочинів" складатиметься з тринадцяти епізодів, в той час як третій сезон серіалу "Бібліотекарі", заснованого на популярній повнометражній трилогії "Бібліотекар" з Ноєм Уайлі у головній ролі, - з десяти епізодів. Уайл в серіалі з'являється періодично, а головну жіночу роль виконує Ребекка Ромін. "Бібліотекарі" є сильним "гравцем" на кабельному каналі, випереджаючи в рейтингах більшість інших нових серіалів і збираючи в середньому аудиторію в 5,5 мільйона чоловік.

Що стосується серіалів "Легенди", "Агент Ікс" і "Суспільна мораль", то вони, незважаючи на зірковий склад не викликали загального інтересу. "Легенди" виконавчого продюсера Ховарда Гордона з Шоном Біном у головній ролі у другому сезоні транслювалися по понеділках і були піддані творчому переосмисленню. Прем'єра другого сезону зацікавила на один мільйон менше людейз тих, хто подивився фінал першого сезону.



"Агент Ікс" з Шерон Стоун в ролі віце-президента стартував зі скромними 1,28 мільйона глядачів. "Суспільна мораль", створена Едвардом Бернсом, в якій він сам грає головну роль, дебютувала з 2,14 мільйона глядачами, від яких до фіналу залишилося менше півмільйона.
Решта епізоди "Легенд" і "Агента Ікс" вийдуть у відповідності з графіком.
Переглядів: 540 | Додав: Elnino | Теги: Агент Ікс, 3 сезон, TNT, ЛЕГЕНДИ, 2 сезон, Бібліотекарі 3 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |