RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 12 » TNT скасував «Вбивство першого ступеня»
15:52
TNT скасував «Вбивство першого ступеня»
Канал TNT скасував детектив "Вбивство першого ступеня" після третього сезону. Рішення про закриття поліцейської драми, створеної Стівеном Бокко і Еріком Лодалем, навряд чи викликало здивування - фінал третього сезону серіалу 4 вересня 2016 року і на наступний після ефіру день подивилося 1,6 мільйона чоловік, що значно менше аудиторії, яка оцінила дебют. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал, що стартував в 2014 році в форматі антології, був нововведенням для TNT, який традиційно транслював стандартні детективи, такі як "Шукач" і "Ріццолі і Айлз".



Дія в "Вбивстві першого ступеня" розгорталася в Сан-Франциско, а головні ролі - інспектора відділу вбивств Террі Інгліша і його напарниці Хілд Малліган - виконували Тей Діггз і Кетлін Робертсон відповідно. У ролях другого плану були зайняті Йен Ентоні Дейл, Каррі Грем, Мімі Кіркленд, Рафаель Сбардж і Ломбардо Бойяр.

TNT і його глава Кевін Райлі продовжують "розчищати" місце для нових, більш похмурих і провокаційних проектів. Влітку 2016 року канал представив телевізійну версію "За законами вовків". Наступною стартує драма "Good Behavior", заснована на серії романів Блейка Крауча ( "Сосни") з Мішель Докер в головній ролі ( "Абатство Даунтон").
 
 
Переглядів: 656 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 4 сезон, Вбивство першого ступеня, TNT, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |