RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 12 » Тітка Мей рветься в бій
00:37
Тітка Мей рветься в бій
Портал Latino-Review ділиться цікавими чутками про долю франшизи «Людина-павук». За відомостями інсайдерів, продюсери Аві Арад і Меттью Толмач працюють над сюжетом шпигунського трилера, головною героїнею якого стане тітка Пітера Паркера - Мей Рейлі.

Перша поява створеної Стеном Лі та Стівом Дітко героїні на сторінках коміксів відбулося в 1962 році. З чуток, дія картини розгорнеться в молодості Мей, а в роботі над проектом студія Sony орієнтується на стиль серіалу «Агент Картер» (Agent Carter), прем'єра якого відбудеться на каналі ABC 6 січня наступного року.



У 2003 році видавництво Marvel розпочало невдалу спробу розповісти передісторію дядька Бена і тітки Мей. У коміксі Trouble Марка Міллара стало відомо про те, що Річард Паркер за спиною Мері Фітцпатрік крутив роман з Мей, яка і стала матір'ю Пітера. Графічна новела була розгромлена критиками і шанувальниками Людини-павука, і боси Marvel не стали визнавати цю сюжетну лінію каноном.

В трилогії Сема Реймі тітку Мей зіграла Розмарі Харріс, а в перезавантаженні франшизи в цьому образі постала Селлі Філд.



Раніше повідомлялося, що студія Sony планує запустити в роботу фільм про команду супергероїнь, а також повернути на екрани Гвен Стейсі.
Переглядів: 574 | Додав: Elnino | Теги: Людина павук, фільм, Тітка Мей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |