RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 11 » Тім Бертон стане режисером «Дамбо»
21:55
Тім Бертон стане режисером «Дамбо»
Як стало відомо порталу Variety, режисер «Аліси в країні чудес», Тім Бертон, очолить зйомки повнометражної ігрової версії мультфільму «Дамбо».

Над створенням сценарію трудився Ерен Крюгер, в активі якого є тексти до останніх трьох фільмів франшизи «Трансформери». Як повідомляє джерело, боси студії Disney від його сценарію були в захваті, а тому швидко знайшли для екранізації топового режисера. Продюсуванням проекту займуться той же Крюгер і Джастін Спрінгер.

Оригінальний мультфільм 1941 розповідав історію маленького циркового слоника, над яким всі навколишні насміхалися через його великі вуха. Але у Дамбо є вірний друг - мишеня Тімоті, який допомагає слоненяті розкрити весь його потенціал.



Студія Disney за останні роки досить багато часу приділяє створенню повнометражних ігрових версій класичних мультфільмів. Успіху в прокаті домоглися «Аліса в країні чудес» і «Малефісента», нещодавно на екрани вийшла «Попелюшка», а на даний момент ведеться робота над картиною «Красуня і чудовисько», головні ролі в якій виконають Емма Уотсон, Ден Стівенс і Люк Еванс
Переглядів: 578 | Додав: Elnino | Теги: Дамбо, Тім Бертон, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |