RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 14 » The CW закрив серіал «Красуня і чудовисько»
17:21
The CW закрив серіал «Красуня і чудовисько»
Четвертий сезон драматичного серіалу "Красуня і чудовисько", стане заключним. Як повідомляє видання Deadline з посиланням на канал The CW, виробництво четвертого сезону, який складатиметься з тринадцяти епізодів, завершиться в грудні 2015 року.

Надприродна драма, головні ролі в якій виконують Крістін Кройк і Джей Райан була продовжена на четвертий сезон за три місяці до початку трансляції третього - в середині лютого поточного року. На момент написання даної замітки час виходу заключного сезону невідомо - він може, як завжди, транслюватися в літній період, або ж потрапити в програмну сітку каналу в міжсезоння.



Незважаючи на низькі рейтинги третього сезону в порівнянні з другим (демо-рейтинг 0,2), "Красуня і чудовисько" демонстрував непогані результати переглядів онлайн і мав успіх у міжнародних покупців. Крім того, серіал, який є ремейком однойменного шоу, що виходило на CBS з 1987 по 1990 рік, був "улюбленим дітищем" нинішнього президента каналу The CW Марка Педовіца і одним з перших телепроектів, якому Педовіц "дав зелене світло", зайнявши посаду в 2011 році .

Серіал висувався на здобуття телевізійних нагород і є лауреатом премії People`s Choice Awards в категорії "кращий науково-фантастичний / фентезійний серіал" за 2014 рік.
Переглядів: 751 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 4 сезон, Красуня і чудовисько, Закрито, 5 сезон, The CW, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |