RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 19 » The CW розробляє ремейк «Пропащих хлопців»
12:01
The CW розробляє ремейк «Пропащих хлопців»
У конкурентній боротьбі канал The CW заручився підтримкою творця "Вероніки Марс" і "Я Зомбі" Роба Томаса для розробки нової версії вампірського фільму 1987 року "Пропащі хлопці" в форматі серіалу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Передбачається, що нова версія буде складатися з семи сезонів і покаже події, що відбулися за сімдесят років. Кожен сезон представить окреме десятиліття. У разі, якщо серіал буде замовлений до виробництва, місцем дії першого сезону стане Сан-Франциско 1967 року, в так зване "Літо любові". В кожному наступному сезоні історія, місце дії і люди будуть змінюватися. Тільки вампіри - пропащі хлопці - залишаться тими ж.



Томас напише сценарій і буде продюсувати серіал за допомогою свого банера Spondoolie Productions разом з Деном Етеріджом. Джуліаною Джейнс, Майком Кацом і Біллом Байндлі (компанія Gulfstream), які запропонували ідею ремейку фільму, в якому знімалися Кіфер Сазерленд, Джейсон Патрік, Джеймі Герц, Корі Хейм і Корі Фельдман, які виступлять виконавчими продюсерами.

Потенційний серіал "Пропащі хлопці" закриє "вампірський пролом" в розкладі каналу після того, як The CW попрощається з драмою-ветераном "Щоденники вампіра", яка, швидше за все, завершиться після майбутнього восьмого сезону.
Переглядів: 684 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Пропащі хлопці, ремейк, The CW, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |