RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 12 » The CW продовжив всі свої серіали
18:48
The CW продовжив всі свої серіали
Керівництво каналу The CW піднесло серіаломанам щедрий подарунок - продовження отримали всі шоу телемережі.

«Наш канал став домівкою для багатьох популярних телепроектів, які знайшли підтримку не тільки серед глядачів, а й у критиків. The CW пропонує аудиторії найширший вибір контенту, починаючи з супергеройських бойовиків і закінчуючи суворими науково-фантастичними драмами », - зазначив у своїй заяві президент каналу Марк Педовіц.

Так, «Стріла» (Arrow) повернеться з п'ятим сезоном, «Флеш» (The Flash) - з третім, а «Легенди завтрашнього дня» (DC's Legends of Tomorrow), які дебютували в цьому році, зможуть порадувати нас другий главою.



Брати Вінчестери з серіалу «Надприродне» (Supernatural) дванадцятий рік поспіль боротимуться з нечистю і найнебезпечнішими істотами світу.



Інші ветерани каналу, Стефан і Деймон Сальваторе, продовжать винищувати своїх ворогів у восьмому сезоні «Щоденників вампіра» (The Vampire Diaries). Їх підтримають і побратими з Нового Орлеана - «Древні» (The Originals), які будуть радувати публіку четвертою главою.



І нарешті, у героїв «Сотні» (The 100) також все найцікавіше ще попереду. Події в поточному третьому сезоні продовжують набирати обертів, і творці постапокаліптичної драми напевно підготували чимало сюрпризів на четвертий.

 
Переглядів: 766 | Додав: Elnino | Теги: Надприодне, 3 сезон, 4 сезон, 5 сезон, Древні, 12 сезон, сотня, Стріла, новини, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |