RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 17 » The CW назвав дати повернення «Сотні» і «Древніх»
13:58
The CW назвав дати повернення «Сотні» і «Древніх»
Канал The CW радує серіаломанів хорошими новинами - керівництво телемережі визначилося з розкладом на міжсезоння і призначило дати прем'єр тих драм, що чекали свого часу.

Так, стало відомо, коли вийде четвертий сезон «Сотні» (The Hundred), - Кларк і її товариші повернуться на маленькі екрани 1 лютого. У майбутніх епізодах герої шоу зіткнуться з серйозними проблемами - ядерні електростанції по всьому світу почнуть виділяти радіацію, що загрожує вилитися в нову катастрофу, після якої Земля знову стане непридатна для життя. Гора Везер зруйнована, а тому Кларк і її народу доведеться шукати інше укриття, але головна складність полягає в тому, щоб переконати Небесних людей і Землян покинути свої будинки і відправитися назустріч невідомості.



Дату прем'єри також отримав серіал «Древні» (The Originals) - четвертий сезон стартує на The CW 17 березня, тижнем пізніше того дня, коли з глядачами попрощаються «Щоденники вампіра» (The Vampire Diaries). Виконавчий продюсер обох проектів Джулі Плек підігріла інтерес до нових епізодів «Древніх» тим, що один з героїв «Щоденників вампіра» після закінчення шоу перебереться в спін-офф. На думку фанатів, щасливицею може виявитися Керолайн Форбс. Як ми писали раніше, дія четвертого сезону The Originals розгорнеться через п'ять років після подій весняного фіналу, і глядачам представиться можливість познайомитися з дорослою донькою Клауса.



Що стосується «Радіохвилі» (Frequency), що дебютувала на The CW в жовтні, то боси телемережі вирішили не замовляти додаткові епізоди драми. Перший сезон, як і планувалося, буде складатися з 13 серій, а долю шоу керівництво каналу вирішить пізніше.
Переглядів: 818 | Додав: Elnino | Теги: серіал, сотня, 4 сезон, The CW, Дата, Древні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |