RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 12 » Тесса Томпсон може зіграти нову кохану Тора
10:37
Тесса Томпсон може зіграти нову кохану Тора
В акторському складі фільму "Тор 3: Рагнарек" відбулося досить несподіване поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до нього приєдналася зірка картини "Крід: Спадщина Роккі" Тесса Томпсон.

Про персонажа, якого їй належить зіграти, поки нічого невідомо. Передбачається лише, що це може бути нова кохана Тора, так як Наталі Портман, що зіграла в двох перших серіях Джейн Фостер не братиме участі в проекті. Примітно, що обидві актриси планують зніматися навесні 2016 року в фантастичній драмі під назвою "Анігіляція".
У третьому фільмі, присвяченому пригодам скандинавського бога, будуть також зніматися Том Хіддлстон, Кріс Хемсворт, Джеймі Олександр, Кейт Бланшетт, Марк Руффало, Лу Ферріньо і інші актори. Постановник Тайка Вайтіті.

Сюжет фільму на момент написання даної замітки не уточнювався. Передбачалося лише, що компанію Тору складе інший учасник команди Месників - Халк. Зйомки пройдуть на території Австралії, уряд якої підготував програму по зниженню податкового тягаря для творців картини.



"Тор 3: Рагнарек" буде представлений глядачам в листопаді 2017 року. Нагадаємо, що друга частина вийшла в 2013 році і заробила в прокаті близько 650 мільйонів доларів.
Переглядів: 859 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Тесса Томпсон, Marvel, новини, Тор 3: Рагнарек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |