RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 6 » «Термінатор: Генезис» провалився в бокс-офісі США
14:09
«Термінатор: Генезис» провалився в бокс-офісі США
На минулих вихідних громадяни США відзначали День незалежності, і прокатники вирішили використати це свято як спосіб заробити побільше, а тому випустили свої новинки в середу замість п'ятниці. І не сказати, щоб це сильно допомогло «Термінатору» ...

Як повідомляє Boxofficemojo, перше місце вікенду 3-5 липня залишилося за блокбастером «Світ Юрського періоду». Ненажерливі доісторичні динозаври на четвертому тижні прокату поповнили свою скарбничку на $ 30,9 млн. Сьогодні також стало відомо, що фільм Коліна Треворроу із заробленими вдома сукупними $ 558 млн витіснив «Темного лицаря» з четвертої позиції в топі найкасовіших картин США. Свого часу стрічка Крістофера Нолана завершила домашній прокат з сумою $ 535 млн.

Більш того, «Світ Юрського періоду» також зумів піднятися на п'яту сходинку у списку найкасовіших проектів в історії кінематографа, посунувши «Еру Альтрона». Світові збори ящерів в даний час складають $ 1,385 млрд, тоді як команда Джосса Уідона зупинилася на $ 1,383 млрд. Таким чином, виступ амбітного проекту студії Universal в прокаті можна вважати більш ніж успішним, і на наступних вихідних динозаврам буде вже не так прикро поступитися першим місцем іншому щасливчику.



Наступаючи на п'яти лідеру, на другу позицію бокс-офісу США в цей уїкенд видерся мультфільм «Думками навиворіт». На третьому тижні прокату мультфільм студії Pixar заробив $ 30,1 млн (усього за три тижні - $ 246 млн). Однак якщо брати до уваги всі п'ять днів свят, дівчинка з емоціями вийшла в лідери. П'ятиденні збори мультика склали $ 45,3 млн проти $ 43,8 Кріса Претта і його зоопарку.



Новачок прокату, блокбастер «Термінатор: Генезис» розчарував не лише глядачів, а й своїх творців, заробивши за дебютний вікенд всього $ 28,7 млн ​​і зайнявши третю позицію. Критики рознесли картину в пух і прах, заявивши, що новий «Термінатор» загруз у своїй заплутаній міфології. Багато відзначили, що фільму не вистачає глибини, концептуальності та візуального ентузіазму, з яких колись почалася ця прославлена ​​франшиза.



На четвертому місці влаштувався ще один дебютант цього тижня - комедія про стриптизерів «Супер Майк XXL». Сиквел успішного фільму 2012 стартував з сумою в $ 11,6 млн. Цікаво, що з усієї аудиторії фільму 96% припало на жіночу стать. До слова, оригінальна картина, зйомки якої очолив Стівен Содерберг, заробила в прем'єрні вихідні майже $ 40 млн, за один день покривши свій семимільйонний бюджет. В цілому критики зійшлися на думці, що хай другий фільм і не такий гарний, як перший, там є на що подивитися, навіть якщо не брати до уваги щедро политого маслом Ченнінга Татума.



Замикає п'ятірку лідерів минулого вікенду комедія «Третій зайвий 2», яка дивом, незважаючи на велику кількість негативних відгуків, зуміла зібрати $ 11 млн (разом в домашньому прокаті - $ 26,6 млн). За оцінками фахівців, плюшевий мішка готується покинути топ бокс-офісу, а режисерові Сету Макфарлейну пора всерйоз задуматися про різницю між жартами на межі фолу і банальним туалетним гумором.

Переглядів: 828 | Додав: Elnino | Теги: Супер Майк XXL, касові збори, Термінатор: Генезис | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |