RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 1 » «Термінатор 5» стартував гірше «Супер Майка XXL»
23:27
«Термінатор 5» стартував гірше «Супер Майка XXL»
Фантастичний фільм "Термінатор 5: Генезис" має всі шанси не вибитися в лідери за підсумками довгих вихідних в Північній Америці, які пов'язані з прийдешнім Днем незалежності. У всякому разі, про це свідчать нічні збори картини перед офіційним релізом.

Як повідомляє видання Variety, п'ята частина знаменитої франшизи заробила під час допрем'єрних показів 2,3 мільйона доларів, пропустивши вперед комедію "Супер Майк XXL", в якій головну роль зіграв Чаннінг Татум. Очікується, що за підсумками п'ятиденного прокату "Термінатор 5" заробить 50-55 мільйонів доларів.



Обом дебютантам все ще можуть скласти конкуренцію фільм "Світ Юрського періоду" і анімаційний проект Pixar "Думками навиворіт" кожен з яких в змозі заробити близько 50 мільйонів доларів.

Варто відзначити, що "Термінатор 5" був буквально розгромлений рецензентами провідних видань, які пишуть про кіно. На момент написання даної замітки, рейтинг картини, зафіксований найбільшим агрегатором RottenTomatoes, опустився до 26 відсотків.

У картині знімалися Арнольд Шварценеггер, Джейсон Кларк, Емілія Кларк, Джей Кортні, Дж.К. Сіммонс, Дайо Окенайі, Метт Сміт, Кортні Б. Венс, Бьюн-Хун Лі, Майкл Гледіс та інші актори.
Переглядів: 546 | Додав: Elnino | Теги: Термінатор 5: Генезис, новини, Супер Майк XXL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |