RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 24 » «Термінатор 5: Генезис» очолив міжнародний прокат
09:55
«Термінатор 5: Генезис» очолив міжнародний прокат
Після довгої перерви фантастичний фільм "Термінатор 5: Генезис" знову став лідером міжнародного прокату за підсумками минулих вихідних. Сталося це за рахунок успішного старту в китайському прокаті, в якому картина заробила 27,4 мільйона доларів в прем'єрний день.

Це четвертий старт в історії китайського кіноринку серед голлівудських фільмів. Кращий результат показали тільки "Форсаж 7", "Месники 2: Ера Альтрона" і "Трансформери 4: Епоха винищення". Цілком імовірно, що такий значний ривок пояснюється тим, що китайський глядач встиг "скучити" по голлівудським блокбастерам під час так званого "літнього блекаута". Нагадаємо, що літній сезон в Китаї в основному зарезервований для кінопроектів місцевого виробництва.



На момент написання даної замітки світові касові збори "Термінатора 5" складали 353 млн. доларів. Цього явно недостатньо, щоб вважати проект з виробничим бюджетом в 155 мільйонів доларів комерційно успішним. Однак сильний китайський старт дає студії Paramount надію на повну окупність картини, а це означає, що плани щодо подальшого розвитку франшизи все ж можуть бути виконані. У фільмі знімалися Арнольд Шварценеггер, Джейсон Кларк, Емілія Кларк, Джей Кортні, Дж.К. Сіммонс, Дайо Окенайі, Метт Сміт, Кортні Б. Венс, Бьюн-Хун Лі, Майкл Гледіс та інші актори.
Переглядів: 567 | Додав: Elnino | Теги: китай, Термінатор 5: Генезис, Форсаж 7, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |