RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 27 » «Темна ліга справедливості» чекає вердикту WB
00:26
«Темна ліга справедливості» чекає вердикту WB
Гільєрмо дель Торо розповів журналістам Forbes про те, що він завершив роботу над сценарієм екранізації коміксів «Темна ліга справедливості» і передав текст керівництву Warner Bros. Якщо босам студії сподобається сюжет картини, то вже в найближчі дні вони можуть оголосити про старт робіт над проектом.

Дель Торо почав писати сценарій фільму про команду містичних супергероїв на початку минулого року. Кілька місяців тому він оголосив про те, що готовий запросити на роль Джона Костянтина зірку серіалу «Костянтин» (Constantine) Метта Райана.

«Темна ліга справедливості» може стати першим проектом WB, в рамках якого відбудеться об'єднання кіно- і серіалів всесвіту DC.



У середині жовтня студія Warner Bros. опублікувала список супергеройських блокбастерів, які знаходяться в роботі серед яких не виявилося «Темної ліги справедливості». За словами знаменитого автора графічних романів і коміксів Ніла Геймана, керівництво кінокомпанії планує найближчим часом представити глядачам іншу лінійку картин, в яку може увійти не лише проект дель Торо, але й екранізація «Пісочної людини».



З чуток, в «Темній лізі справедливості» глядачам будуть представлені такі персонажі коміксів, як Спектр, Болотна тварь, Мадам Ксанаду, Мрець, Затанна і демон Етріган.
Переглядів: 685 | Додав: Elnino | Теги: Темна ліга справедливості, Гільєрмо дель Торо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |