RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 10 » Тема шостого сезону «Американської історії жахів» не буде розкрита до прем'єри
21:27
Тема шостого сезону «Американської історії жахів» не буде розкрита до прем'єри
Шанувальникам антології "Американська історія жахів" доведеться запастися терпінням, оскільки творці шоу не збираються розкривати тему шостого сезону, прем'єра якого відбудеться через місяць, у вересні 2016 року. Про це на літній зустрічі Асоціації телевізійних критиків заявив генеральний директор FX Джон Лендграф. Його слова цитує видання SlashFilm.

FX випустив серію тізерів до шостого сезону антології, в кожному з яких був запропонований свій сюжет, тема або піджанр хоррора. Насправді, серед представлених тізерів був один справжній, але до прем'єри глядачі не впізнають, який саме, і творці серіалу і представники каналу мають намір тримати це в секреті. Лендграф зізнався, що вони зняли набагато більше фальшивих тізерів.



"Вони зняли набагато більше трейлерів, ніж показали вам, - зокрема сказав Ленграф. - Вони дуже цікаві, забавні і зняті висококлассно. Один з роликів справжній. Решта - підробка. Ми просто вирішили подуріти. Все, що я можу сказати - є тема , є місце і час дії, але ми не збираємося розкривати вам їх ".

"Щороку ми заздалегідь повідомляємо теми майбутніх сезонів і нові жанри, які пробує Райан Мерфі. Ми подумали, що буде забавно, якщо в цьому році ми збережемо все в таємниці, і ми це зробили", - додав Лендграф.

Прем'єра шостого сезону "Американської історії жахів" відбудеться 14 вересня 2016 року.
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: Американська історія жахів, 6 сезон, fx, тема, Секрет, новини, ПРЕМ'ЄРА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |