RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 12 » Тед Реймі повертається в франшизу «Зловісні мерці»
00:40
Тед Реймі повертається в франшизу «Зловісні мерці»
У другому сезоні серіалу каналу Starz "Еш проти зловісних мерців" з'являться знайомі обличчя. Як повідомляє видання ComingSoon, Лі Мейджорс ( "Людина на шість мільйонів доларів") і Тед Реймі, який знімався у всіх трьох фільмах оригінальної повнометражної франшизи "Зловісні мерці" отримали ролі у другому сезоні шоу. Мейджорс зіграє батька Еша, Брока Вільямса, а Реймі - кращого друга дитинства Еша, Чета Камінські.

У другому сезоні, який буде складатися з десяти півгодинних серій, повернуться: Брюс Кемпбелл (Еш Вільямс), Люсі Лоулесс (Рубі), Рей Сантьяго (Пабло Саймон Болівар) і Дена ДеЛоренцо (Келлі Максвелл).



Обов'язки виконавчих продюсерів ділять між собою режисер кінотрилогії Сем Реймі, Роберт Г. Тейперт, Брюс Кемпбелл і Айван Реймі разом з Крейгом ДіГрегоріо, який є також і шоураннером.
76-річний Мейджорс прославився участю в телефраншизі "Людина на шість мільйонів доларів" - в 1973 році вийшло три телефільми, а з 1974 по 1978 канал ABC транслював науково-фантастичних пригодницький серіал. У франшизі Мейджорс зіграв колишнього космонавта і льотчика-випробувача полковника Стіва Остіна, який в зв'язку з отриманою під час випробувань травмою змушений перекваліфіковуватися і стати таємним агентом. За свою роль в серіалі актор був висунутий на здобуття "Золотого глобуса". Нещодавно Мейджорс завершив роботу в двох фільмах - "Almosting It" і "Ти віриш?".

 
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, новини, Тед Реймі, Еш проти Зловісних мерців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |