RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 11 » Татум стане «Мисливцем за привидами»
14:06
Татум стане «Мисливцем за привидами»
Як повідомляє інформаційний портал Deadline, Sony Pictures планує розширити франшизу «Мисливці за привидами». У найближчих планах студії - створення комедії, яка стане противагою перезавантаженню «Мисливців» Пола Фейга.

Також для розвитку франшизи буде створена окрема компанія Ghostcorps, очолять яку Айван Рейтман і Ден Ейкройд.

Ще один ребут комедії 1984 представить глядачам чоловічу компанію мисливців. В якості режисерів і продюсерів компанія планує запросити Джо та Ентоні Руссо. Сценарій до нового фільму напише Дрю Пірс («Залізна людина 3», «Тихоокеанський рубіж»). Також продюсуванням проекту займуться Ченнінг Татум, Рід Каролін і Пітер Кірнан.



Студія не заперечує можливості того, що Татум отримає в новому проекті одну з головних ролей, що цілком логічно після успіху франшизи «Мачо і ботан» і комедії «Супер Майк».



«Ми хочемо розширити всесвіт" Мисливців за привидами ". Це будуть фільми, серіали і багато іншого, що на сьогоднішній день є невід'ємною частиною індустрії розваг, - сказав у своєму інтерв'ю Рейтман. - "Мисливці" представляють собою цілий бренд, в якому комедія і надприродні елементи уживаються разом. Фільм Пола Фейга стане першим кроком на шляху до нашої мети. Дрю Пірс вже починає писати сценарій другої кінострічки, і сподіваюся, що брати Руссо зможуть очолити її зйомки. І це тільки початок для появи цілої вервечки прекрасних фільмів ».



Нагадаємо, що на даний момент Sony зайнята створенням жіночій версії «Мисливців» під керівництвом Пола Фейга. Головні ролі в картині дісталися Мелісі Маккарті, Крістен Уіг, Леслі Джоунс і Кейт МакКіннон.
Переглядів: 588 | Додав: Elnino | Теги: Ченінг Татум, Мисливці за привидами, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |