RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 17 » Танос не буде єдиним лиходієм «Війни нескінченності»
00:24
Танос не буде єдиним лиходієм «Війни нескінченності»
В інтерв'ю журналістам Vulture Джосс Уідон і президент студії Marvel Кевін Файгі оголосили про те, що Танос буде не єдиним антагоністом триквела «Месників», а також зазначили, що «Війна нескінченності» значно відрізняється від популярних нині двосерійних блокбастерів.

«Багато людей були здивовані тим фактом, що Танос не став одним з лиходіїв" Ери Альтрона ", але так і планувалося з самого початку, - зазначив Уідон. - Ми завжди хотіли показати його ляльковолом, який повинен буде в певний момент вийти з-за лаштунків. У триквелі "Месників" Танос не буде єдиним лиходієм. У цьому масштабному епіку знайдеться місце і для інших антагоністів, тому що студія Marvel не стала б без причини ділити фільм на дві частини ».



«Спочатку в роботі знаходилися два різних проекти, - додав Файгі. - У них були схожі елементи, а тому нам здалося доречним об'єднати їх в "Війну Нескінченності". Це не один з тих фільмів, які просто ділять на дві частини. Кожну з них можна назвати самостійним художнім твором ».



У режисерському кріслі триквела «Месників» Джосса Уідона змінять брати Руссо. Перша частина «Війни нескінченності» вийде на екрани 4 травня 2018, а прем'єра другої запланована на 3 травня 2019 року.
Переглядів: 521 | Додав: Elnino | Теги: Файгі, Танос, Війна нескінченності, новини, Руссо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |