RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Syfy закрив серіал «Виклик» після трьох сезонів
20:59
Syfy закрив серіал «Виклик» після трьох сезонів
Кабельний канал Syfy прийняв рішення закрити серіал "Виклик", виробництвом якого займалася студія Universal Cable Productions, після трьох сезонів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Фінальний епізод третього сезону футуристичної драми 28 серпня 2015 зацікавив 1,17 мільйона телеглядачів. Рейтинги третього сезону, який в середньому дивилися 1,12 мільйона чоловік, далекі від аналогічних показників першого і другого сезонів. Під час свого дебюту "Виклик" зайняв другий рядок серед прем'єр серіалів за всю історію каналу і був найпопулярнішим серіалом серед аудиторії глядачів старше 50-ти років, які виходять щопонеділка.

В "Виклик", створений спільними зусиллями Syfy і виробника комп'ютерних ігор Trion Worlds, було вкладено багато коштів, і науково-фантастична драма, випущена в 2013 році, стала першим шоу, що об'єднав в собі серіал і онлайн відеогру. Серіалу були потрібні одночасно і глядачі і гравці, щоб визначати майбутній напрямок шоу.



Нагадаємо, що сюжет у серіалі виконавчого продюсера і шоураннера Кевіна Мерфі розвертався в найближчому майбутньому і показував перетворену Землю, ландшафт якої постійно змінювався у зв'язку з прибуттям на планету представників семи рас прибульців.

Декількома днями раніше Syfy скасував свою драму "Домініон" після другого сезону, а раніше в поточному році закрив серіал "Таємниці Хейвена".
Переглядів: 511 | Додав: Elnino | Теги: закрили, Syfy, 4 сезон, новини, Дата, виклик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |