RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Syfy закрив серіал «Домініон» після двох сезонів
17:08
Syfy закрив серіал «Домініон» після двох сезонів
Канал Syfy скасував драматичний серіал "Домініон", заснований на повнометражному фільмі 2010 року "Легіон" після другого сезону. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Творець серіалу Он Уїлмотт, талановиті актори, продюсери, сценаристи і знімальна команда" Домініону "проробили гігантську роботу, щоб цей амбітний серіал проіснував на екранах протягом двох сезонів, - йдеться в заяві каналу. - Ми вдячні їм, як і нашим партнерам - студіям Universal Cable Productions, Bold Films і Film Afrika ".
Рейтинги фантастичного бойовика, головну роль у якому виконує Крістофер Іган, впали на сорок сім відсотків в ключовій аудиторії глядачів від 18 до 49 років (300 тисяч переглядів в день ефіру з урахуванням прямої трансляції) і на сорок п'ять відсотків в цілому (900 тисяч переглядів).



Серіал був одним з перших проектів, замовлених до виробництва, після того як Syfy вирішив розвивати напрямок наукової фантастики. У грудні поточного року дебютують два очікуваних проекти - "Експансія" і "Кінець дитинства", а в 2016 році запланований дебют ще двох серіалів - "Чарівники" і "Hunters". Також в лінійці науково-фантастичних шоу каналу представлені серіали "12 мавп", "Кіллджойс" і "Темна матерія".
Переглядів: 680 | Додав: Elnino | Теги: серіал, закрили, 3 сезон, Домініон, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |