RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 2 » Syfy продовжив серіал "Простір" на другий сезон
19:46
Syfy продовжив серіал "Простір" на другий сезон
Канал Syfy продовжив фантастичний серіал "Простір" на другий сезон. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, тринадцятисерійне продовження вийде на початку 2017 року.

У серіалі, виробництвом і фінансування якого займається компанія Alcon Television Group, дія відбувається через двісті років у майбутньому. У центрі оповідання виявляються детектив Джозеф Міллер (Томас Джейн) і офіцер космічного корабля Джим Холден (Стівен Стрейт), які ведуть спільні пошуки зниклої дівчини. Борознячи всесвіт, вони розкривають масштабну змову.



Серіал заснований на популярній однойменній серії книг Деніела Абрахама і Тая Френка, які пишуть під псевдонімом Джеймс С. А. Корі. Перший епізод драми, що вийшов онлайн за три тижні до офіційної прем'єра 23 листопада 2015 року, подивилося 4,5 мільйона чоловік. Дебют серіалу на Syfy 14 грудня залучив 1,6 мільйона чоловік.

"" Експансія "палить з усіх гармат і поповнює ряди шанувальників серед глядачів і критиків, підтверджуючи обіцянки Syfy про розумне і провокаційне науково-фантастичне шоу. Ми з нетерпінням чекаємо продовження історії у другому сезоні" - сказав у своїй заяві президент Syfy Дейв Хоу.

У серіалі шоураннера Нарена Шанкара, створеному за сценарієм Марка Фергуса і Хоука Остбі, також знімаються Шохре Агдашлу, Уес Четем, Чад Коулмен, Домінік Тіппер і Кес Анвар.
Переглядів: 910 | Додав: Elnino | Теги: серіал, простір, Syfy, Експансія, другий сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |