RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 29 » «Світ Юрського періоду» зберіг лідерство в домашньому прокаті
22:31
«Світ Юрського періоду» зберіг лідерство в домашньому прокаті
За результатами минулих вихідних, блокбастер «Світ Юрського періоду» втримав своє лідерство в американському прокаті. З 26 по 28 червня пригодницький фільм Коліна Треворроу заробив $ 54,2 млн, що стало непоганою надбавкою до вже наявного мільярду. Крім того, домашні збори проекту досягли позначки в $ 500 млн всього за 17 днів прокату. Попередній рекорд (23 дні) належав, як неважко здогадатися, «Месникам».

Boxofficemojo повідомляє, що в інших країнах буйні динозаври полегшили гаманці глядачів на $ 737,5 млн. Всього цю картину дивилися кіномани в 66 державах, включаючи Китай ($ 202 млн), Великобританію ($ 76,1 млн), Мексику ($ 36,9 млн), Корею ($ 35,3 млн), Німеччину ($ 35,3 млн), Австралію ($ 29,4 млн) і Францію ($ 29 млн). Наступного тижня в кінотеатрах відкриється ще один довгоочікуваний літній блокбастер - «Термінатор: Генезис». Швидше за все, він і стане тим щасливчиком, якому належить змістити гігантських ящерів з п'єдесталу пошани.



Всього декількох мільйонів з копійками не вистачило «Головоломці», щоб вибитися в лідери. Анімаційний проект студії Pixar за минулі вихідні зібрав в американських кінотеатрах $ 52,1 млн, закріпивши за собою друге місце. Всього в домашньому прокаті стрічка Піта Доктера, на створення якої його надихнула власна дочка, заробила $ 185 млн.

На досягнутому цей мультик явно не зупиниться, адже у нього попереду ще релізи в таких країнах, як Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія, Корея і Японія. Щоправда, зовсім скоро ковдру на себе почнуть перетягувати активні і абсолютно безцеремонні «Міньйони» ...



На третє місце видерся «Третій зайвий 2». Варто визнати, що від комедії Сета Макфарлейна всі очікували більшого. Навіть за найбільш песимістичними прогнозами вона повинна була заробити не менше $ 50 млн, однак плюшевий мішка дебютував з більш ніж скромною сумою $ 33 млн. Нагадаємо, що перший фільм в свій прем'єрний вікенд заробив $ 54,4 млн. Глядачі відзначили, що туалетного гумору в сиквелі стало більше, як і не дуже доречної в даному випадку драми. Режисерові залишається тільки поспівчувати: після далеко не теплого прийому його попереднього фільму, вестерна «Мільйон способів втратити голову», «Третій зайвий 2» може стати тим проектом, про який пізніше будуть говорити, що він занапастив кар'єру Макфарлейна.



Четверту або п'яту сходинку топу американського бокс-офісу останнім часом все частіше стали займати фільми-сюрпризи зі скромними промо-кампаніями або ті, яким ніхто не віщував гучного успіху. На цьому тижні удача посміхнулася собаці з посттравматичним стресовим розладом. Дебютант по кличці «Макс» поводився перед прем'єрою досить скромно, не засмічував інтернет божевільною кількістю фотокадрів і не давав приводу для потрапляння в новинні стрічки. І тим не менше пригодницька драма стартувала з значною сумою $ 12,2 млн, з чим ми щиро і вітаємо режисера Боаза Якіна.



І, нарешті, на п'ятій позиції розмістилася задоволена Мелісса МакКарті - виконавиця головної ролі в комедії «Шпигунка». На відміну від Макфарлейна, ні Меліссі, ні режисерові «Шпигунки» Полу Фейгі переживати нема про що. Їх дітище вже побувало лідером прокату, так що зароблені на фінальному ривку $ 7,8 млн є лише приємним бонусом до вже наявних в скарбничці фільму $ 145 млн світових зборів. Крім того, враження у глядачів від цієї картини залишилися винятково позитивні.

Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: макс, Тед 2, Світ Юрського періоду, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |